Telefoon

06 – 4444 3047
tjarda@hartvoorzorgprofessionals.nl

Tjarda Hoekstra

LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor

Individuele coaching ANIOS, AIOS

Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu bent. Je bent zelfkritisch, reflecteert veel en je bent je bewust van je eigen handelen in relatie tot de context waarin je functioneert. Je leert veel en vormt je steeds meer een idee over de normen en waarden die jij als toekomstig specialist en/of sociaal geneeskundige wilt hanteren.

Tegelijkertijd voel je druk om te laten zien wat je kunt en om je zelfverzekerd op te stellen op momenten dat je dat niet bent. Je rekt je grenzen op en test je uithoudingsvermogen. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden en dat vind je best spannend.

In je omgeving heb je een aantal lichtende voorbeelden van artsen die op de een of andere manier alles onder controle lijken te hebben en die vol compassie en bevlogenheid hun werk en leven inrichten. Je ziet ook artsen die hard en cynisch zijn geworden en die een negatieve impact hebben op de werksfeer en kwaliteit van het werk.

KeuzemogelijkhedenJe hebt duidelijk voor ogen hoe jij je wel en niet wilt ontwikkelen.
Je wilt in ieder geval niet verharden. 
Je wilt een betrokken en toegewijde arts en collega zijn en blijven. Je wilt plezier en energie uit je werk halen en aandacht, tijd en ruimte over hebben voor een sociaal leven.

Concreet houdt dat in dat je helder voor ogen hebt waar jouw grenzen en wensen liggen. Dat je  weet hoe je ondanks de waan van de dag en de trek- en duw krachten die je ervaart, je eigen koers kunt blijven volgen. En als slagroom op de taart, dat je jouw persoonlijke eigenschappen, drijfveren en waarden door kunt laten klinken in wat je doet en hoe je de dingen aanpakt.n in je sociale leven.

Soms is het fijn om over dit soort dingen te sparren met een onafhankelijke persoon die goed kan luisteren. Iemand die jou ziet en erkent zoals jij bent, die open, eerlijk en nieuwsgierig meebeweegt en die zich onthoudt van ongevraagd advies, zodat jij in alle vrijheid jouw vragen kunt onderzoeken en antwoorden kunt vinden.

Ik kan die persoon voor jou zijn.

Wat heb ik jou te bieden?

  • Ervaren coach met medische achtergrond, die goed aansluit bij jouw vragen (ook die achter de vragen) en die luistert om te verstaan
  • Geen wachttijden en vlotte start van het daadwerkelijke traject
  • Versterkende gesprekken, die ‘gaan waar het over moet gaan’ aldus oud coachees
  • Gevonden oplossingen en antwoorden die van jouzelf zijn
  • Activerende evaluatie van gemaakte progressie
  • Borging

Referentie Arts

Ik heb nog nooit eerder zo goed in mijn vel gezeten ondanks dat ik het druk heb op het werk! Ook de kinderen en echtgenoot genieten weer van een veel gezelligere moeder die ook meer BEWUSTE tijd voor ze heeft. Ik heb zeer zeker een beter evenwicht in de balans werk-privé maar vooral in de balans werkstress/werkrust en ontspanning.

Tjarda is een coach die naar jou luistert en probeert te achterhalen samen met jou waarom je vast loopt of zaken moeizaam ervaart. Daarbij verkondigt ze niet haar mening/inzichten maar blijft dicht bij jou. Hierdoor zijn de interventies ook van jezelf en voelt het ook goed om daarmee te experimenteren. Het is niet iets wat een ander vindt dat jij moet doen (zoals met de vele goedbedoelde adviezen) maar je eigen plan. Uiteraard heeft Tjarda genoeg professie om jou daarin wel te ondersteunen zodat het realistisch blijft en je geen ‘zevenmijls-stappen’ gaat nemen.

Ik heb mij in de gesprekken met Tjarda altijd serieus genomen gevoeld. De sfeer was aangenaam en prettig en Tjarda checkt ook regelmatig bij je af of een verdieping in een onderdeel wel goed voelt voor je.

Tjarda, ik heb hier zoveel aan gehad. Meer dan aan 2 psychologen in de afgelopen 20 jaar bij elkaar hebben kunnen betekenen.

Hartelijk dank.

BEHOEFTE AAN

BEHOEFTE AAN

ERVAREN EN BETROKKEN COACH
DIE DE MEDISCHE WERELD VAN BINNENUIT KENT?
>>

LVSC-N
STIR-PNG
logo-footer.png

Tjarda Hoekstra
LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor
tjarda@hartvoorzorgprofessionals.nl
06 – 4444 3047
KvK nr: 56616805

© 2021 Hart voor zorgprofessionals.

Search