Telefoon

06 – 4444 3047
tjarda@hartvoorzorgprofessionals.nl

Tjarda Hoekstra

LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor

Missie

Ik faciliteer zorgprofessionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat ze optimaal beschikbaar en van betekenis kunnen zijn voor zichzelf en anderen.

Visie

Zorgprofessionals hebben een groot zelfhelend vermogen en ze zijn veerkrachtig en vindingrijk. Ze hebben beschikking over een unieke set aan krachtbronnen die, zelfs onder moeilijke omstandigheden, aangesproken kunnen worden.

Met een positieve mindset zijn die krachtbronnen optimaal te benutten.

Ik heb talenten en capaciteiten waarmee ik artsen en verpleegkundigen ertoe aan kan zetten dat ze zichzelf in een positieve mindset brengen.

Waarden

Integriteit, toewijding, authenticiteit, verbondenheid.

 

 

Coachstijl

Het focus in de coach gesprekken ligt op veranderwensen, op eerdere successen, op talenten, capaciteiten, positieve intenties, verlangens, drijfveren en gewenste uitkomsten. Daarbij faciliteer ik in het aanspreken van het zelfhelende vermogen en in het maken van levensverrijkende keuzes.

Motivatie

Ik vind het belangrijk dat zorgprofessionals goed in hun vel zitten, omdat ze dan verreweg het meeste kunnen betekenen voor hun patiënten, cliënten, naasten en zichzelf. Dat ik daar met mijn huidige luister- en begeleidingskwaliteiten een steentje aan bij kan dragen vind ik geweldig.

BEHOEFTE AAN

BEHOEFTE AAN

HET OPTIMAAL BENUTTEN VAN JOUW POTENTIEEL?>>

LVSC-N
STIR
LVSC
STIR-PNG
logo-footer.png

Tjarda Hoekstra
LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor
tjarda@hartvoorzorgprofessionals.nl
06 – 4444 3047
KvK nr: 56616805

© 2021 Hart voor zorgprofessionals.

Search